Tilføj en app-post

Du kan gemme flere konti til at logge ind på den samme app.

Tilføj en app-post fra Kaspersky Password Manager-vinduet

Når du logger ind på en app med brugeroplysninger, der endnu ikke er gemt i boksen, genkender Kaspersky Password Manager automatisk sådanne brugeroplysninger som nye, og du bliver spurgt, om du vil oprette en ny post for appen. Når du logger ind på en app med et eksisterende brugernavn, men en ny adgangskode, spørger Kaspersky Password Manager dig, om du vil gemme den nye adgangskode i den eksisterende post for app-kontoen.

Du kan generere en stærk adgangskode for en appkonto, mens du tilføjer den fra Kaspersky Password Manager-vinduet.

Generer en stærk adgangskode, mens du tilføjer en app-post